Wendelapriset utdelat i soligt Södertälje

I strålande sol vid Wendela Hebbes Hus i Södertälje  delades Wendelapriset ut för sjätte året. Wendelas Vänners ordförande Per Eric Mattsson och Prisjuryns ordförande Ami Lönnroth berättade om priset. Därefter delade Mats Svegfors ut priset till Johanna Karlsson och David Qviström.

Efter prisutdelningen och minglet samlades man till ett samtal om pressens framtid under ledning av Ami Lönnroth. Samtalet inleddes av Mats Svegfors. Därutöver deltog Torbjörn von Krogh, Helena Giertta och Åke Pettersson. Mats Svegfors sammanfattade sin inledning med orden ”Vår konservativa rädsla bör utmanas av våra radikala förhoppningar.”
Ami Lönnroth sammanfattade  samtalet så här

Här är några bilder från begivenheten (foto Peder Edström).

 

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.