Fatima Bremmer om Ester Blenda Nordström i fullsatt Wendelas Hus

Fem välkända journalister på samma bild. 

Fatima Bremmer, författare till Ett jävla solsken om Ester Blenda Nordström, i samspråk med Wendelas Vänners ordförande, Ami Lönnroth. Många journalister i publiken, bland dem på denna bild  Lillemor Melsted, under många år framstående politisk reporter på TT och tidigare gift med nyligen avlidne Per Ahlmark, Anita Widén, under ett antal år redaktör för Fredrika Bremerförbundets tidskrift Hertha  och Monika Brannäs som för oss i Wendelas Vänner har den stora meriten av att ha bott i Wendela Hebbes lägenhet på Stora Nygatan 21 i Gamla stan i Stockholm.

 

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.