Kategoriarkiv: DELS

Varför inte en Parnassprenumeration i julklapp Läs här

Här kommer information från redaktionen för vår tidskrift DELS. En ny och spännande redaktion, som vi träffade på bokmässan i Göteborg i höstas.

Prenumerera på Parnass till rabatterat pris

För att kunna fortsätta ge ut Parnass och skriva om era författare och andra klassiker behöver vi ert stöd. Prenumerera på Parnass och hjälp oss att kunna fortsätta sprida kunskap om vårt litterära arv.  Det finns ingen annan tidning som på motsvarande sätt lyfter fram de litterära klassikerna och sätter in dem i ett samtida och internationellt sammanhang.

Medlemmar i sällskapen erbjuds att prenumerera på Parnass för 190 kr/år (ordinarie pris 220 kr). Vid beställning före årsskiftet får man dessutom det senaste numret gratis. Det har just kommit ut och handlar den här gången om landsbygdsskildrare.

Ni som redan läser Parnass vet säkert att tidningen ägs av de litterära sällskapen genom Dels, De litterära sällskapens samarbetsnämnd. Den utkommer med fyra nummer per år. Varje nummer har ett tema, ofta en enskild författare, men också ytterligare artiklar om några författare och andra litterära ämnen. Strävan är att göra en tidskrift som på samma gång är kvalificerad och tillgänglig. Dess hållning är den kunniga och engagerade folkbildarens.

Som många kulturtidskrifter har Parnass en ansträngd ekonomi och behöver stöd från läsarna. Vi ber er därför att vidarebefordra bifogade erbjudande till era medlemmar.

Mer information om Parnass finns på www.parnass.nu Där finns också information om äldre nummer av Parnass som finns att köpa. Det har sagts om tidningen att den blir som ”ett mycket värdefullt bibliotek”, som hela tiden växer.

Har ni frågor, hör av er till någon av redaktörerna.

Tack på förhand för er hjälp!

Med vänlig hälsning

Margareta Lilja- Svensson                                   Albert Herranz Redaktör                                                                 Redaktör margareta@parnass.nu                                       albert@parnass.nu tfn 070-564 14 77                                                 tfn 072-552 28 25