Klassisk förmiddag med Wendela Hebbe


I Klassisk förmiddag i P2 igår den 22.10 kunde vi höra en sång tonsatt av Wilhelm Peterson Berger och text av Wendela Hebbe. (1 timme och 33 minuter in i programmet) Redaktören berättade också kort om vem Wendela Hebbe var och slutade med att fråga: När blir Wendela Hebbes liv film? En bra fråga som vi i Wendelas Vänner ägnat oss åt i ett antal år med försök att få både frilansande filmare och SVTs ansvariga att intressera sig. Det skulle bli en strålande serie som spänner över hela 1800-talet och ge en bild av hur det moderna Sverige uppstod.

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.