Fira 8 mars med Wendela!

8 mars, internationella kvinnodagen, brukar vi i Wendelas Vänner alltid uppmärksamma. För andra året i rad samverkar vi med Biblioteken i Södertälje om ett program som i år blir digitalt. Förra årets program den 8 mars var det sista irl (in real life) vi kunde hålla i Wendela Hebbes Hus innan coronapandemin satte stopp.

Två kunniga bibliotekarier, Emelie Lindström från Stadsbiblioteket och Agneta Sommansson från Wendelas Vänner kommer att finnas på plats i vårt museum varifrån programmet sänds med start kl 14. De varvar initierat bokprat med konkreta lästips. Bered er på en trevlig stund!

Klicka här för att komma till evenemanget på Facebook

Klicka här för att läsa mer om internationella kvinnodagen på Biblioteken i Södertäljes hemsida

Bilderna ovan är tagna i samband med förra årets bokprat med Agneta Sommansson och Emelie Lindström i Mollie Faustmanrummet, Wendela Hebbes Hus.
Fotograf: Ami Lönnroth

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.