Årsmöte i Wendelas Vänner

Onsdag 28 april kl. 18.00 i Wendela Hebbes hus och via Zoom 

Som tidigare aviserats kallar vi till årsmöte onsdag den 28 april 2021 kl. 18.00. Dock kan enbart åtta av styrelsen utvalda personer träffas på plats i Wendela Hebbehusets museivåning. Alla andra hänvisas till att delta per länk via Zoom. Mejla eller sms:a till vår styrelsemedlem Nils Mårtensson i god tid så skickar han en länk som man klickar på för att delta (mejladress slimnils@hotmail.com, mobil 072-329 50 04). Handlingarna till årsmötet finns på den medlemsinterna sidan här på webbplatsen. Nils skickar lösenkoden tillsammans med Zoom-länken till dem som anmäler intresse. Varmt välkomna att delta i mötet på onsdag!

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.