Magnifik start på hösten

Kulturhösten 2021 i Wendela Hebbes Hus får en magnifik start med ett scenprogram till minne av Berit Carlberg den 29 augusti där stjärnor i hennes efterföljd medverkar – Mia Poppe, Niclas Strand, Inger Nilsson och ännu ett antal folkkära artister. Missa inte det!

Säsongen fortsätter med efterlängtade författarträffar efter över ett års coronauppehåll. Nils Uddenberg, Ulrika Knutson, Gunnar Wetterberg, Christina Jutterström, Sverker Sörlin – snacka om intressanta föreläsare. 

I sedvanlig ordning väntar vi också med spänning på vilka som blir årets Wendelapristagare. Det gäller både det stora priset för bästa socialreportage och dess lillasyster Lilla Wendelapriset som är en novelltävling för Södertäljeungdomar. 

Hela programmet finns nu att läsa under fliken Aktuellt här ovanför på hemsidan. 

Välkomna! Berätta gärna för vänner och bekanta! 

 

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.