Nytt nummer av WendelAvisan ute nu

Svenska författare i Berlin. Tyska författares förhållningssätt till nazisternas maktövertagande vintern 1933. Putins paranoia, missade scoop och kampen för att rädda Hovings Malmgård på Södermalm, där Lars Johan Hierta bodde och verkade. Dessutom: 25-årsjubileet för invigningen av Wendela Hebbes Hus på sin nya plats vid kanalen i Södertälje.

Allt detta och mycket mer finns att läsa om i det nya numret av WendelAvisan (Nr 70, April 2023), som i dagarna har skickats ut till medlemmarna i Wendelas Vänner. Vill du också få WendelAvisan direkt hem i brevlådan? Läs mer om hur du blir medlem i Wendelas Vänner HÄR

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.